torsdag 19 mars 2009

Säsongens sista båtutflykt

Häromdagen lovade jag att visa lite fler bilder från förra säsongen. Det hann ju bli en sista utflykt innan Evelina togs upp på land.

Svärfar & svärmor packade båten och tog med barnbarnen, de två"äkta" och Dottern, och mig till Hanö. Ingen längre tur, men ack så trevlig ändå. Kärleken jobbade och pojkarnas föräldrar var iväg, så de fick var utan. Åh, vad de gick miste om en härlig tur.

Som vanligt drog det i tarmen när vi kom fram. Det gör det ju alltid när man är utomhus så där. Att vi visste att mormor/farmor/svärmor Eva packat gotti-gott-gott gjorde ju inte saken sämre. Det lilla museet hade öppet, så vi smet in där först. Ytterligare en chans för magarna att bli ännu hungrigare. Det fanns en hel del trevligt att titta på, fast mest för oss vuxna. Barnen var inte lika intresserade.






Med så många goda mackor i magen, var vi tvungna att gå en lååång promenad. Det spelar ingen roll att vi gått samma runda Hanö är ett mysigt utflyktsmål, som jag även tidigare skrivit om här i bloggen.







Klicka på bilden för att få den större. Då kan du läsa vad som står på skylten.







Tiden sprang snabbt iväg och när rundan var till ända och vi var tillbaka i hamnen igen, var det dags för en snabb fika och sen tid att bege sig hemåt igen. Tack Bo & Eva, för en skön dags tillsammans med barnen!

Nu längtar vi till kommande säsong! Jag hoppas det blir en härlig sommar, så vi kommer iväg på de turer vi planerar.

Tills vi ses igen... KRAMEN!