söndag 1 september 2013

Lagd på is

Hej där!

Oj, vad många som fortfarande hittar hit. Det är helt otroligt. Jag är så glad att ni hälsar på, trots att jag inte skriver något längre.

Vi har ingen båt. Kärleken delade båt med sina föräldrar i många år, men när vi insåg att vi inte hade tid att använda dem, så beslöt vi att sälja hans del. Varför betala många tusen per år för något du inte nyttjar och som den andra nyttjar hela tiden? Sån välgörenhet har vi inte råd med. Våra intressen drog mer åt andra håll, som att renovera huset, att åka på fotbollsmatcher runt om i landet och att resa utomlands.

Om några år kommer vi kanske ha båt igen och då ska vi inte dela med någon. Det funkar inte i längden. Vi vill kunna använda båten när vi vill och kan och inte behöva fråga om lov. Om vi skaffar båt ska vi ha en liten enkel båt, som vi kan sjösätta var vi vill och när vi vill. Den ska bo på en trailer hemma i trädgården.

Om vi skaffar båt kommer jag blogga här igen, så fram tills dess ligger denna sidan på is. Du är förstås naturligtvis välkommen att hälsa på ändå och gärna rekommendera till andra. Kanske kan det jag redan berättat om vara till glädje ett bra tag framöver.

Tills vi ses igen... KRAMEN!

Inga kommentarer: