söndag 4 maj 2008

En helt underbar söndag

Efter flera dagar av alldeles ypperligt väder, var det svårt att tro att det skulle fortsätta även över söndagen. Men se det gjorde det. Vi vaknade av fågelkvitter genom det öppna fönstret och det tog inte lång tid förrän hela dagen var planerad. Vi skulle jobba i trädgården.
Efter en tripp till Ekohallen för att införskaffa diverse nödvändigheter som plantjord, gödsel, stolpar och lite plantor, så bar det av hemåt. Vi var dock väldigt tvungna att köra via Hälleviks hamn och titta på vårruljansen där. Alla båtfantaster är i full gång med sjösättningar och hamnen börjar fyllas med allehanda typer och storlekar på båtar. Mycket härligt. Sommaren är snart här.
Även i Nogersunds lilla hamn var det liv idag. Kanske inte lika många fritidsbåtar, men dock en hel del männinskor som flanerade, spelade boule, skulle med Hanöbåten, eller bara såg om sina kära ägodelar. Det är underbart när allt liksom vaknar till liv inom loppet av några dagar. Nu hoppas vi en varm, solig sommar stundar, så vi kan åka ut i Blekinge skärgård ofta. Där är ju så underbart.
Tills vi ses igen... KRAMEN!

Inga kommentarer: